Aan contextteam Mfc Ivo Cornelis
Van sandra
Collega's, een dikke mercie voor jullie gedrevenheid en om te geloven in verandering ondanks de vele obstakels waarmee jullie dagelijks worden geconfronteerd. Chapeau !!!
 Aan domino
Van sandra
een dikke mercie om dag in dag uit ervoor te zorgen dat jongeren zich thuis voelen in Domino. Jullie enthousiasme, gedrevenheid en zorg voor elkaar wordt enorm gewaardeerd!!!
 Aan wederik
Van Sandra
Jullie gaan er dagelijks keihard tegenaan met zoveel enthousiasme, gedrevenheid, spontaniteit en natuurlijk met de nodige humor. Een dikke mercie !!!!
Aan Veerle Nys
Van Gert Adriaenssen
Veerle,
prachtig hoe jij je op zulke korte tijd hebt ingewerkt in Ten Kerselaere. Ik vind je betrokkenheid en vakkennis echt top !
 Aan Mieke Vandorpe
Van Gert Adriaenssen
Beste Mieke,
Fijn je mee aan boord te hebben op het ouderenzorgschip. Jouw ervaring, doorzettingsvermogen en inzet vind ik lovenswaardig. Ik waardeer het erg dat ik steeds bij je terecht kan voor advies of eens een second opinion.
 Aan Goedele
Van Mandy
Je rustige en professionele uitstraling in combinatie met je persoonlijke betrokkenheid, maken van jou een ronduit fantastische collega!
Aan Ann Van Herck
Van Mandy
Altijd fijn om zo'n opgewekte stem aan de telefoon te horen en in de watten gelegd te worden met lekkers als we samenwerken :-D
(Een dagje later omdat ik vrij was op complimentendag, maar daarom niet minder gemeend!)
 Aan jessica olbregts
Van nathalie d'haeyer
Jessica, ook voor jou en je "spoed receptionisten" een dikke pluim, fijn om met jullie samen te werken op spoed. toppie xxx
 Aan Bart Fivez
Van Nathalie.D'Haeyer
Bart en heel je "Memisa werkgroep", bedankt dat ik bij jullie team mag zijn, bedankt voor de mooie en nooit te vergeten ervaringen die Jos en ik in Budjala mochten beleven. Dikke pluim voor een hartverwarmend team!
Aan Maarten Walraevens
Van Nathalie D'Haeyer
Maarten, heel erg bedankt voor al uw initiatieven ivm "AZSTM beweegt", een initiatief om alle medewerkers van de verschillende campussen bij elkaar te krijgen buiten de werksfeer. Doe zo verder met je "actieve team". ;-)
 Aan sandra vermaelen
Van nathalie d'haeyer
Sandra, bedankt dat je voor elke BLS opleding alle nodige documenten stipt opstuurt, het is fijn om zo mee te werken aan de interne opleidingen!
 Aan Dominique Vanstiphout
Van nathalie d'haeyer
Dominique en al je medewerkers op het directiesecretariaat, bedankt om het regelen van afscheidsfeestjes en feestjes voor 20-25j dienst van collega's, alles was steeds top. Fijn dat we steeds op jullie kunnen rekenen!
Aan Christine Peremans
Van Nathalie D'Haeyer
Christine, leuk dat ook jij voor onze spoed gekozen hebt in 2015. Een ervaren en fijne collega op alle vlakken! Hopelijk nog vele jaren bij ons, je bent toppie!
 Aan Lien Snauwaert
Van Nathalie D'Haeyer
Lien, leuk om je in ons spoedploeg te hebben sinds 2015, een fijne en betrouwbare collega! Hopelijk nog vele mooie jaren samen op spoed CL en de nieuwbouw! x
 Aan Hilde Reynders
Van Nathalie D'Haeyer
Hilde, fijn om in 2015 zo'n fijne collega erbij te hebben op spoed CL. Hopelijk nog vele jaren samen! Top collega!
Aan Gilberte Van Loock
Van Nathalie D'Haeyer
Gilberte, bedankt voor de 21j samenwerking, zowel op CZ als hier op CL, je was een collega met een warm hart zowel voor je collega's als voor de patiënten, geniet van je pensioen!
 Aan Greet
Van nathalie D'haeyer
Greet, bedankt dat we telkens op u kunnen rekenen om in te springen, om te wisselen, maar ook om een top collega te zijn op onze dienst!
 Aan Coördinatie Emmaüs
Van Peter De Becker
Een groot compliment voor alle collega's van de noker voor de fijne samenwerking en de inzet voor Emmaüs. Bedankt.
Aan technische dienst PZ Duffel
Van Johan
Compliment voor jullie zorgen voor de Noker zodat het er warm is, of droog, licht, veilig...
 Aan Dominique
Van Ilke
We gaan jou missen op de coördinatie!
Veel succes bij jeugdzorg!
  
Pagina 1 van 4